Platan Suku

Tervetuloa Platan-suvun sivuille! Näiden sivujen tarkoitus on esitellä yleisesti Platan-sukua sekä antaa paremmat mahdollisuudet suvun keskinäiseen yhteydenpitoon ja tiedon levittämiseen.
Näillä sivuilla esitettävä informaatio ja suvun historiaan liittyvä aineisto ml. sukutaulukot ja -kaaviot, sekä valokuvat perustuvat isoisäni Keijo Syväniemen tekemään ansiokkaaseen sukututkimustyöhön. Olen koonnut materiaalin Keijon vuonna 1991 valmistuneesta Toini ja Andreas (Antti) Platanin sukukirjasta. Kaikkea kirjassa esitettyä informaatio ei valitettavasti ole mahdollista esittää tämän internetsivun puitteissa, mutta lisätietoja kaipaavat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse.
Lisämateriaalia (esim. skannattuja suvun valokuvia) sekä muuta palautetta näistä sivuista otetaan mielellään vastaan. Monilla on oma kotisivu ja/tai muu yhteysosoite, jonka mahdollisesti haluatte näille sivuille. Kaikki palaute ja materiaali otetaan vastaan.
Vasemmalla olevasta valikosta saat lisäinfoa Plataneista. Taustaa osio sisältää perustietoa Platan suvusta ja sukututkimuksesta, joka on tällä sivulla esitettävän materiaalin pohjana. Platan suvun vaiheita esittelee lyhyesti Platanin suvun tapahtumia 1600-lvuvulta lähtien. Sukukaaviot osio sisältää sukutaulukoita ja kaavioita. Kuvia sivulla on erinäisiä kuvia Platan suvun vaiheista. Linkit osiossa on aiheitta sivuavien internetsivujen osoitteita. Vieraskirjaan voit vapaasti jättää kommentteja, muutosehdotuksia tai terveisiä.